Üdvözlet a munkáim között.

Ami valójában egy terméket vagy szolgáltatást többek között elad, az a körítés, a csomagolás, szóval a reklám ami körbeveszi. Logo, szlogen, dallam, látványvilág... "A marketing eszközök optimális eredményt adó kombinatív alkalmazása, vagyis a marketing-mix."
Ha nem újítjuk meg folyamatosan és kommunikáljuk kifelé, amit a figyelem középpontjába szeretnénk tolni, akkor elveszik a többi között. Néha elég egy kis frissítés az arculaton és újból köztudatba kerülhet egy már elfeledett márka is.

A logók készítésénél igyekszem a plágiumot elkerülni, ezért az elkészült munkákat visszaellenőrzöm keresőmotorok segítségével az ismétlődés elkerülése érdekében. De bizonyos témák esetében vagy konkrét motívum kérésénél előfordulhatnak hasonlóságok.

Kiadványok szerkesztésénél, a hozott anyagnál a forrást nem áll módomban leellenőrizni.

Logótervek

A logót, cégarculat tervezést, egy előzetes konzultáció előz meg, ahol az úgynevezett brief kialakul. Fontosnak tartom, hogy a céglogó a brand szellemiségének vizuális kivetülése legyen. Emellett természetesen konkrét kérésre elkészítem pontosan úgy is, ahogy a megrendelő elképzelése szerint megfelelő.

A logótervek galériában található tervezetek között, van olyan grafikai verzió, ami nem a végleges változat. Illetve van logópályázaton szerepeltetett, nem nyertes embléma is.

 

Number of images in category: 38
Category Viewed: 5010x
járműdekoráció

Fóliavágással vagy nyomtatással készült matrica dekor ragasztása sík, vagy enyhén ívelt felületekre. A galériában olyan járművek is vannak, ahol a ragasztás a megrendelés, a grafika adott volt.

 

Number of images in category: 35
Category Viewed: 4040x
Kirakat és egyéb dekorált felületek

Kirakatok, táblák és egyéb felületek dekorálása, vágott vagy nyomtatott matricával.

 

Number of images in category: 26
Category Viewed: 5855x
 
Powered by Phoca Gallery